хотел консулт

Контрол на качеството
izteglen fayl (11)

Качеството на предлаганите услуги е най-важното конкурентно предимство на всеки хотел. В среда на огромна конкуренция хотелиерите трябва да поставят на първо място изискванията и потребностите на своите клиенти и да съобразяват именно с тях всяко свое действие и взето решение. Това, което никога не бива да забравяте, е, че не трябва да подценявате клиентите си, защото днес – в ерата на интернет и мобилните технологии, те са отлично информирани и знаят какво трябва да получат срещу своето заплащане. Следователно добрите собственици на хотели трябва да се стремят да предоставят единствено услуги, които са с високо качество и на резумни цени.

С развитие на модерното управление въпросът с качеството на услугите е една от най-важните теми. Тя включва изграждане на добра визия, създаване на ясно изразени ценности, цели и стратегии, избор на добри практики и въвеждане и спазване на най-високите стандарти и модели.

За предлагане на максимално качествени продукти и обслужване вие трябва:
– да се фокусирате върху очакванията на клиентите;
– да можете да предвиждате и да предотвратявате проблемите;
– да постигнете максимална откритост при вземането на решения;
– да успеете да ангажирате персонала си за постигане на качество.

Ние от Hotel Consult знаем, че качественото обслужване на клиенти е двустранен процес, в който и двете страни са прави. А най-добрите резултати идват от добрите взаимоотношения. За това не се колебайте и ни се доверете, за да държим заедно качеството на вашия хотел под контрол!