хотел консулт

Хотел Start-up
izteglen fayl

Стартирането на хотелски бизнес може да бъде предизвикателно, но доходоносно начинание. Без значение каква е вашата целева клиентска аудитория, вие трябва да прекарате достатъчно време в проучване, планиране и опознаване както на пазарната ниша, така и на конкуренцията в нея.

Започването на хотелски бизнес може да бъде трудна задача, за това решете отрано какъв тип хотелско настаняване ще предлагате – скъпо и изискано, на средно ниво или такова за хора с ограничен бюджет. Изберете дали вашият хотел ще предлага само стаи за настаняване или ще бъдат включени допълнителни услуги като ресторант, зала за конференции, плувен басейн, СПА и фитнес център.

Всичко това вие трябва да съобразите с бюджета, който можете да отделите, да съставите бизнес план, да кандидатствате за разрешение, след това и за лиценз, да си намерите персонал и качествено да го обучите и, не на последно място, да си създадете силна брандова идентичност, която да рекламирате по всички възможни начини. Всичко това са куп разнородни дейности, които изискват притежаването на различни качества, умения и знания, които един човек няма как да притежава. За това не се колебайте, доверете ни се и ние ще ви помогнем да дадете силен тласък на своя бизнес още от самото му начало.