Аll INCLUSIVE - гаранция за доволни туристи или разочарование

Какво е All inclusive 

All inclusive резорт е резорт за почивка с пакетна цена, с включени ежедевно поне три хранения, безалкохолни напитки, избор от алкохолни напитки и други забавления, които предлага базата на резорта. Прието е също да са включени много спортни и водни развлечения. Често тези резорти се срещат на Карибите и други топли региони, въпреки че този модел датира офренския ‘Клуб Мед’ Резорт, който е бил създаден от белгиеца Жерард Блитц още през 1950 г. През последните години този успешен модел е и познат по нашите курорти на море и планина. 

Самият термин All inclusive буквално се превежда като “всичко е включено" и вече е популярен не само в сферата на туризма, но и в други сектори на потребление, които се стараят да убедят клиентите си, че им предлагат максимално удобство и услуги срещу фиксирано в пакет заплащане. За това на All inclusive пакетите хората гледат като на перфектния вариант, по който могат да си организират една удовлетворителна, ефективна и финансово добре планирана почивка - било то групова или индивидуална.

Какво трябва да предлага добрият All inclusive пакет

Всеки добър хотелиер от родното черноморие и не само знае, че пакетите All inclusive са едно от най-силните му оръжия за привличане на клиенти. На хората се харесва най-вече идеята, че плащат всичко предварително и очакват след това по време на цялата си почивка да не се тревожат повече за пари. За това трябва да изградите пакета си интелигентно - така, че в никой момент гостите ви да не почувстват това чувство на дискомфорт. Помислете за всичко.

Храната

Първото и най-важното нещо, което трябва да запомните, е, че храната е основната притегателна сила. Тя може лесно да ви провали и обезцени вашите усилия за успех и щастливи туристи. За това я използвайте пълноценно - например освен трите задължителни хранения за деня - закуска, обяд и вечеря, бихте могли да привлечете вниманието към своя хотел, като предложите и късна и следобедна закуска, както и неограничена консумация на богат асортимент от безалкохолни и алкохолни напитки през целия ден. Но количеството е само едната половина на монетата - другата и по-важна, разбира се, е качеството. Подбирайте качествени продукти и се старайте да предлагате разнообразно меню. Разнообразието не винаги е равносилно на много разходи но без съмнение гаранция за успех ако е направено добре и с мисъл. 

Услуги

Добрият All inclusive пакет задължително включва и безплатно ползване на всички съоръжения и услуги, които предлага хотелът. В това число влизат басейн с шезлонг гарантирани за всеки гост, SPA зона, парна баня, сауна, джакузи, фитнес зала, игрална зала и др. Обикновено тук не са включени единствено масажите но това е добре известно на гостите стига да ги има.

Анимация

Помислете сериозно и върху изграждането на ежедневна, качествена и разнообразна аниматорска програма, с която да се погрижите за доброто настроение, комфорта и забавлението на своите гости по време на цялата им почивка. Анимацията започва рано сутрин и завършва с шоу програми и забави вечер. Тук важно е да успеете да откриете и да привлечете на своя страна специализирани служители и аниматори, които да имат богат опит в сферата. Освен това All inclusive пакетът може да включва и организиране на ежедневни дейности като спорт, разходки сред природата, кратки екскурзии, викторини, забавни игри, а за най-малките си гости пригответе и специални изненади,  качествно  отношение и безопасни зони за игра. 

Помислете за детайлите

При създаването на добър All inclusive пакет трябва да вземете предвид дори и най-дребните детайли и да предвидите всичко онова, което би могло да накара гостите ви да се почувстват разочаровани. Задължително е да бъде включено ползването на безплатен паркинг, безплатен безжичен интернет, безплатен детски кът, дори и малки награди при провеждането на игри и викторини и др.

Как да създам добър All inclusive пакет на разумна цена

Изготвянето на All inclusive пакетите така, че хем да предлагат високо качество, хем да са на разумна цена за клиента и в същото време да са постижими за вас не е никак лесна задача. За това ви съветваме да се доверите на специалисти в областта, които ще знаят как да създадат най-доброто за бюджета, който имате, и с базата, с който хотелът разполага. 

Ние от Хотел Консулт имаме този опит от който Вие имате нужда и сме на разположение на Вас, можете да се свържете с нас по всяко време, за да проверим и настроим или създадем на ново All inclusive пакети с гарантирано качество, от които ще останете доволни и Вие, и най-вече Вашите клиенти!