Интернет маркетинг

Днес със стремглавото развитие на интернет моделът „онлайн милиардер от 0-та” е по-популярен отвсякога. Създаването на разпознаваема марка и лесното достигане до потребителите са корените на успеха на модерния бизнес. И именно интернет маркетингът е стратегията, чрез която се изгражда репутация онлайн, благодарение на помощта на разнообразни интернет инструменти и решения. Без него съществува огромен риск за провал на всеки бизнес.

Основни направления
- Социален маркетинг - присъствие в най-големите социални мрежи, сред които Facebook, Twitter, Google +, MySpace, както и в големите онлайн платформи за оценки, мнения и коментари на хотели от рода на Tripadvisor и Holidaycheck.
- SEO oптимизация - това всъщност е основата на модерния интернет маркетинг. Search Engine Optimization представлява подбор от специални похвати, които имат за цел да класират сайта на хотела по определeни ключови думи в страницата с резултати на търсачките Google, Bing, Yahoo и др. 
Pay per click - кампаниите тип "плащане за клик" са перфектният инструмент за разрастване на бизнеса. Те генерират качествен трафик, с което увеличават боря на евентуалните клиенти.
- E-mail маркетинг - най-лесният инструмент за достигане до настоящите клиенти и за презентиране на новите услуги и предложения на хотела.

Най-хубавото на интернет маркетинга е, че ако е направен както трябва, резултатите могат да бъдат моментални. Доверете ни се, за да създадем за вас най-добрата онлайн маркетингова стратегия!