Услуги

Услуги

Оnline и offline дистрибуция

Оnline и offline дистрибуцията всъщност представлява процеса по разпространението на хотелските услуги и продукти сред клиентската аудитория. Основната цел е те да достигнат до възможно най-голям ареал от хора по възможно най-доходоносния начин.

Online дистрибуция
С непрестанното развитие на интернет през последните години продажбите на хотелите в онлайн пространството стават все по-популярна стратегия за бърза печалба. Благодарение на увеличаващата се мобилност, днес клиентите могат лесно да получат актуална информация за различните хотели, да сравнят цените, да разгледат...

Интернет маркетинг

Днес със стремглавото развитие на интернет моделът „онлайн милиардер от 0-та” е по-популярен отвсякога. Създаването на разпознаваема марка и лесното достигане до потребителите са корените на успеха на модерния бизнес. И именно интернет маркетингът е стратегията, чрез която се изгражда репутация онлайн, благодарение на помощта на разнообразни интернет инструменти и решения. Без него съществува огромен риск за провал на всеки бизнес.

Основни направления
- Социален маркетинг - присъствие в...

Социално-медиен маркетинг

Дигиталният маркетинг се състои в това да подпомогне директната продажба на услугите и продуктите на хотела чрез web и email рекламиране. Той може да бъде разделен на няколко подгрупи, сред които:

- уеб маркетинг - създаване на уеб сайт на хотела, грижа за неговата SEO оптимизация и договаряне на възможно най-много външни връзки, т.е. линкове от други сайтове към конкретни страници от вашия; 
email маркетинг - най-лесният инструмент за достигане до настоящите клиенти и за презентиране на новите...

Концепция за развитие на хотела

Концепцията за развитие на хотела ще ви помогне да разширите възможностите си и ще ви служи като фундамент за всички други сфери като архитектура и интериорен дизайн.
Концепцията ще предаде на гостите ви опита, настроението и идентичността на хотела, както и техническите съображения, които се изискват, за да бъде тя оперативно функционална. Това което е важно е да се излезе от стереотипа и да се мисли извън рамката.

Уеб дизайн

Добрият уеб дизайн може да бъде силен инструмент за установяване на вашия бранд. В хотелския бизнес уеб сайтът дава шанс да се презентират услугите и атмосферата, които хотелът предлага на клиентите.

Каква трябва да бъде добрата уеб страница?

- Да бъде оптимизирана за поемане на директни резервации;
- Да има мобилна версия с адаптивен дизайн;
- Да бъде оптимизиран начин за навигиране в сайта;
- Да има система за управление на съдържанието;
- Да има направен по поръчка дизайн с модерна и приятна визия.


Посещения на чужденци в България за последните 3 години

  • 2015
  • 2014
  • 2013

Посещения на чужденци в България от Европейски Съюз за последните 3 години

  • 2015
  • 2014
  • 2013

Посещения на чужденци в България от други държави за последните 3 години

  • 2015
  • 2014
  • 2013